کد خبر:۵۷۲۳۵۸
رئیس دانشگاه علامه خبر داد

برگزاری ۱۸۰ کرسی نظریه‌پردازی در دانشگاه علامه طی ۳ سال گذشته  

​رئیس دانشگاه علامه گفت: طی سه سال گذشته ۱۸۰ کرسی نظریه‌پردازی ترویجی و ۶ کرسی مصوب در دانشگاه علامه برگزار شده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه در نشست خبری همایش توصیه‌های نظریه‌پردازی که امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: نظریه‌پردازی، نقد و نوآوری یک الزام اداری نیست، بلکه بنیادی است برای امکان تداوم علوم انسانی. نگاه ما به نظریه‌پردازی این است که توصیه‌های نظریه‌پردازی یک ضرورت است و بدون آن امکان تداوم علوم انسانی و اندیشه ورزی در جامعه وجود ندارد.

 

وی گفت: دانشگاه یک نهاد تولید فکر است و برای این تولیدات نمی‌تواند با تکرار و تقلید سخنان دیگران پیشرفت کند. علوم انسانی نیز بدون نقد و نوآوری و نظریه‌های جدید معنا ندارد، بلکه باید هنر اندیشیدن جدید داشته باشد و اندیشه‌های نو را در حوزه علوم انسانی ارائه کند. اگر ما نتوانیم گام بلند را در حوزه علوم انسانی برداریم، به یک جریان وسیع و بی‌فایده تبدیل خواهیم شد.

 

رئیس دانشگاه علامه با اشاره به ایجاد بستر ارتقای کرسی‌های نظریه‌پردازی گفت: ما به نظریه‌پردازی فقط به عنوان یک بستر ارتقا نگاه نمی‌کنیم، بلکه نقد مبنای بازتولید نهاد دانشگاه در حوزه علوم انسانی است و تنها راه احیای علوم انسانی در کشور نقد و توصیه‌های نظریه‌پردازی است؛ که بیش از ۵۴ درصد از آگاهی ما را به خودش اختصاص داده است و حتی تعیین تکلیف بسیاری از رشته‌ها به نوعی برعهده علوم انسانی است.

 

سلیمی به همکاری این دانشگاه با هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی اشاره کرد و گفت: با کمک مرکز حمایت از نظریه‌پردازی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک جریان جدید بر ساختار دانشگاه که تاثیر بسزایی در حوزه علوم انسانی داشته باشد را آغاز کردیم. این فرایند سه سال است که در دانشگاه علامه آغاز شده و تاکنون ۱۸۰ کرسی ترویجی و ۶ کرسی مصوب برگزار شده که نشان از فرایند برگزاری این کرسی هاست.

 

وی اضافه کرد: این تعداد برگزاری کرسی کافی نیست، اما گام کوچکی است که باید به یک جریان اندیشه ورزی تبدیل شود و دانشگاهیان بدانند که منتهی علیه دانش آن‌ها تکرار سخنان دیگران نیست، بلکه باید خودشان اندیشه تولید کنند.

 

رئیس دانشگاه علامه در خصوص حمایت از نظریه پردازان گفت: حمایت‌هایی که از این اساتید صورت می‌گیرد، حمایت‌های مالی مانند بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها، ارتقا و ترفیع جایگاه اساتید و چاپ کتاب‌های نظریه‌پردازی است.هم چنین تلاش می‌شود با این عملکرد اساتید، امتیاز بالایی در انتخاب اساتید نمونه حساب شود. هم چنین از حضور اساتید نظریه‌پرداز در کنفرانس‌های خارجی حمایت می‌کنیم و از نظریه‌های آن‌ها به عنوان سرفصل دروس استفاده می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حوراء
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸
وا!!!!!!!!!!!
آقای سلیمی خداییش این کرسی های نظریه پردازی رو کجا برگذار کردین که ما دانشجویان علامه ندیدیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
حوراء
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵
متاسفانه شما مسئولین خبرگذاری دانشجو هم با فرهنگ اطلاع رسانی مخالف هستید.
من بارها برای مطالبتان نظر ارسال کرده ام اما ظاهرا شما حرف هیچ کسی جز هم طیف های خودتان را قبول ندارید.
واقعا برایتان متاسفم.همانطور که به رسانه های اصلاح طلب انتقاد وارد میکنید لااقل خودتان جنبه انتقاد و نظر دادن داشته باشید.
1
0
حوراء
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۹
حرف من اینه که اقای سلیمی میگن که طی سه سال 180 کرسی نظریه پردازی برگذار کرده ایم.من هم میگویم چون دوسال هست دانشجوی همین دانشگاه علامه هستم اینهمه کرسی نظریه پردازی لااقل یک سوم آن را هم ندیده ام.مگر اینکه ءقای سلیمی و همکارانش اکثر قریب به اتفاق این کرسی هارا در همان سه سال پیش برگذار کرده باشند.
کجای این نظر من ایراد دارد که شما اجازه انتشار ان را ندادید؟
متاسفانه این اولین بار نیست که نظر من به شخصه اجازه انتشار نمی یابد.یا شما محافظه کار شده اید یا......
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار